Ce seriale am urmarit in ultimele luni?

In fiecare seara obisnuiesc sa ma uit la un episod de serial cu sotul meu. In functie de timpul disponibil, poate fi unul scurt de 20 de minute sau unul de 50 de minute. Avem momentan doua astfel de seriale la care ne uitam impreuna si mai este unul la care ma uit eu singura atunci cand el le adoarme pe fete iar eu ma simt prea obosita pentru a face altceva.

Kim’s Convenience

Acesta este serialul de comedie cu episoade scurte la care ne uitam cand e prea tarziu sa vedem altceva sau cand suntem foarte obositi. Protagonistii sunt o familie de coreeni emigranti in Canada care au un magazin. Am ajuns sa indragesc personajele si ma mi se tara amuzant si relaxant. Initial mi s-a parut banal, insa cum rar gasesti un serial de comedie bun in ziua de azi am continuat.

Masters of Sex

Acest serial prezinta povestea reala a lui William Masters si a Virginiei Johnson in ceea ce priveste studiile realizate de ei in ceea ce priveste sexualitatea umana din 1957 pana in anii ’90. M-a atras modul cum a fost creat serialul, atmosfera de epoca, insa ce mi-a pus capac in primele episoade a fost modul cum erau tratate femeile in anii ’50 – ’60. Asa ca se intampla de zeci de ori pe episod sa pun stop si sa comentez pe langa, spre disperarea sotului, caruia nu-i plac notele mele de subsol atunci cand ne uitam la un film. Dar totul era prea de tot! Cu greu am reusit pana la urma sa ma transpun in epoca si sa ma obisnuisc ca in mare, totul e de domeniul trecutului, nu are rost sa ma mai atac atat. Am continuat sa ma uit pentru ca e bazat pe fapte reale si pentru ca e un serial bine realizat.

The Bold Type

La acest serial ma uit singura, sotul a considerat ca e prea feminist pentru el. Mi-a placut energia si avantul celor trei protagoniste Jane, Kat si Sutton, mi-au amintit de mine cand aveam douazeci de ani. M-au facut sa ma gandesc la momentele cand am fost eu the bold type atunci cand eram de varsta lor. Si mi-am amintit de cateva momente bune, precum atunci cand mi-am invitat colegul de facultate devenit intre timp sot la patinoar. Sau atunci cand primind un raspuns negativ pe mail la un job pe care mi-l doream am dat reply spunand de ce eu consider totusi ca sunt fit pentru rol, fiind apoi angajata. Asa ca m-am regasit un pic in aceste fete. Mi-a placut si ca actiunea se petrece in New York. M-au pierdut usor ele avand valori diferite de ale mele, asa ca nu am putut sa rezonez cu multiplele relatii ale lui Kat de exemplu, insa am ajuns sa le indragesc tare mult. Sunt acum la sezonul patru si sunt curioasa cum se continua povestea lor.

Tu ce seriale ai mai vazut si ai recomanda si celorlalti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.