Rasfat la Adara Spa Retreat

Cine ma cunoaste stie ca sunt mare amatoare de masaj. Asa se face ca de ziua mea am primit vouchere la spa de la sot, de la sora mea si de la prietena mea. M-au bucurat foarte mult aceste cadouri, pentru ca eu o sa prefer intotdeuna o experienta mai mult decat un lucru. Incerc sa devin minimalista, atat cat se poate cu doi copii inca mici, asa ca un nou obiect venit in universul meu, mai ales daca nu eu l-am ales si nici nu-mi place imi da batai de cap. Insa ma incanta peste masura invitatiile la relaxare.

Datorita Evelinei am descoperit toamna trecuta un nou centru de spa, Adara Spa Retreat. Mi-a placut ca se ajunge usor, fiind situat chiar la metrou la Aviatorilor si am fost foarte impresionata de design.

Totul este facut cu mult bun gust si imbie la relaxare. Am fost atunci la un masaj simultan cu Eve si mi s-a parut divin.

Terapeutele sunt asiatice si ne-am facut un masaj balinez. As zice ca a fost cel mai bun masaj din cate am avut parte pana acum. Si am fost la unele dintre cele mai recunoscute centre de spa din Bucuresti precum Eden Spa sau Balinesse Spa. Si pe langa calitatea masajului si faptul ca personalul este foarte dragut exista si o zona de relaxare unde am savurat un ceai de ghimbir delicios.

Sambata trecuta ne-am intors la Adara.

Cred ca ramane locul ideal unde sa petrecem timp de calitate impreuna. Am incercat de data aceasta hammam si desi au trecut sapte zile de atunci inca imi simt pielea catifelata. Nu stiam la ce sa ma astept pentru ca nu am mai fost la hammam. Camera cuprinde doua paturi din marmura incalzite. Procedura a inceput cu o sapunire serioasa si cu abur foarte puternic. Dupa ce am stat 15 minute asa, terapeuta a venit cu o manusa abraziva si m-a dat cu ea pe tot corpul. M-a clatit apoi aruncand apa calda pe mine de multe ori. Mi-a placut tare mult senzatia. La sfarsit m-a dat cu un unt de corp care mirosea foarte frumos. Am ramas apoi cu Eve la povesti si un ceai de ghimbir.

Am avut astfel parte de o experienta memorabila. Pe langa serviciile de masaj si hammam Adara mai ofera si servicii de maniciura/pedichiura, hair styling, barber shop, terapii faciale si corporale. O astfel de experienta mi se pare o idee foarte buna de cadou pentru prietene. Eu am daruit unei prietene un voucher la Adara si a fost tare incantata.

1 thought on “Rasfat la Adara Spa Retreat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.