Festivalul Opera Copiilor

Opera Comica pentru Copii este institutia culturala preferata de mine dedicata celor mici. Am vazut aici cele mai impresionante spectacole, care mi-au facut sufletul sa tresare de bucurie, insa am descoperit de-a lungul timpului si alte atractii inedite: targ de Craciun in decembrie, cel mai mare puzzle din lume, tururi prin culise si altele. De data aceasta am avut onoarea sa particip la deschiderea Festivalului Opera Copiilor.

estivalul Opera Copiilor se desfasoara în perioada 1 – 26 iunie 2022, în fiecare weekend,
intre orele 10-22. Programul cuprinde numeroase activitati pentru intreaga familie, organizate la sediul institutiei din Calea Giulesti nr. 16, printre care se numara 40 de reprezentatii în cele trei sali de spectacole, targ si zone de relaxare, pasaport de vacanta, jocuri si concursuri, dar si ateliere creative. Nelipsite sunt si atractiile indragite de toti copiii, precum Piscina cu bile, Trambulina OCC, Micul Arcas, Circuitul OCC, Expressul OCC, Aventura Parc, Escape Room si VR Zone. In plus, pentru a preintampina canicula, începând din aceasta editie exista doua atractii noi si racoroase: Water Target si Water Zone. Vizitatorii cu varste de minim doi ani au propriile obiective de care se pot bucura în voie, în Gradina OCC: Excavatorul, Motocicleta si Caruselul. Accesul în festival este gratuit, participarea la activitati se face pe baza tichetelor cu valoare de 3 RON/bucata, disponibile la Magazinul OCC.

Fetele mele au fost tare incantate de zona de relaxare, prevazuta cu hamace, de casuta din copac, de atelierul de pictura pe figurine din ipsos, dar si de piscina cu bile.

In luna iulie Opera Comica pentru Copii organizeaza tabere de vara ce dureaza patru zile, copiii vor dormi la cort in curtea institutiei si vor avea toate mesele asigurate. Vor putea de asemenea sa se bucure de toate facilitatile pe care le ofera acum Festivalul Opera Copiilor. Taberele sunt destinate copiilor intre 7 si 12 ani si costa 900 de lei, putand fi achizitionate din reteaua bilete.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.