Prima noapte in Miami

Experimentand temperaturi destul de scazute zilele astea in Suedia hoinarind pe strazile pitoresti din Stockholm n-am putut sa nu ma gandesc ca acum doua saptamani si un pic ma bronzam sub un soare arzator si alergam prin nisipul auriu si briza puternica a oceanului Atlantic. Da, excursia in Florida a fost prima surpriza a toamnei pentru mine si am asteptat-o cu atatea vise si planuri! Am petrecut acolo ultimele 10 zile ale lunii septembrie si am venit acasa cu multe experiente inedite si impresii pe care o sa le povestesc pe blog in mai multe episoade. Am zis sa incep serialul despre Florida cu excursia in Miami deoarece zilele petrecute acolo au reprezentat pentru mine punctul forte al excursiei. 

Fredonand melodia lui Will Smith, am ajuns in South Beach duminica seara, iar dupa ce m-am cazat la hotelul pe care l-am ales pentru apropierea de plaja, am iesit in oras pentru a vedea care-i treaba cu petrecerile pe aici. Aflasem ca centrul distractiei ar fi Nikki Beach, un loc cu traditie in Miami pentru muzica electronica, lumea buna care venea acolo, uneori celebritati si atmosfera foarte buna. Datorita succesului Nikki Beach Miami, am inteles ca a aparut ulterior si Nikki Beach Ibiza si Saint Tropez. Suna promitator, abia asteptam sa vad la fata locului cat de frumos e acolo. De cum am intrat mi-a placut cum era amenajata plaja cu mese, sezlonguri, paturi. Palmierii si luminile se incadrau foarte bine in decor. Muzica era destul de antrenanta, insa din pacate nici dupa miezul noptii lumea nu se inghesuia la dans. A trebuit sa plec tocmai cand parea ca petrecerea a inceput, deoarece urma o zi plina in care vroiam sa ma bucur de plaja si de tot ce mai avea Miami de oferit.

Prima noapte in Miami a fost cel putin interesanta, iar pentru plimbarea nocturna am ales sa port o rochita galbena, uni, clos. Ca orice element din garderoba mea si aceasta rochie are o poveste in spate. Am cumparat materialul (voal) in urma cu doua luni, cu gandul la vara viitoare. Mi-am dorit dintotdeuna o rochita galbena simpla, cu cat mai mult volum dar in acelasi timp comoda si versatila. Cand am aflat ca urmeaza sa plec in Miami, prima tinuta pe care mi-am imaginat ca o voi purta aici a fost aceasta rochita, asa ca n-am mai stat pe ganduri, am rugat-o pe Nona sa o transforme in realitate cat mai repede cu putinta. Zis si facut! Nona a dat viata materialului cum numai ea stie si am primit minunatia chiar in seara dinaintea plecarii mele. Nu mai are rost sa spun cum am dansat prin casa in toate oglinzile disponibile in seara cand am primit-o. Rochia imbie la dans doar cand o vezi, daca apuci sa faci si o pirueta cu ea, deja e foarte greu sa te opresti. Sunt foarte recunoscatoare Nonucai pentru ca-mi indeplineste de fiecare data toate visele vestimentare.

Inchei prin a dezvalui un ultim aspect foarte placut pentru mine din Miami – am putut sa merg desculta oriunde, oricand. Intorcandu-ma din club, sandalele devenisera incomode, insa n-am avut nici o problema sa merg pe strada desculta mai bine de un kilometru. Era foarte curat pe jos si am putut sa fac asta fara nici o problema. Mi-ar placea sa pot merge desculta si prin Bucuresti din cand in cand…

2 3 45

1~Outfit~

Dress: by Nona

Necklace: Mischa

Shoes: Benvenutti

Bag: Koton

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.