OWASP Romania Conference 2014 – Save the Date

A mai ramas doar o saptamana pana la unul dintre cele mai asteptate evenimente de IT Security si Hacking din Romania – OWASP Romania InfoSec Conference!

Vineri, 24 octombrie, ne vedem intr-un loc ce vine la pachet cu nostalgie pentru multi dintre noi – la Universitatea Politehnica din Bucuresti, in Rectorat (sala AN010), pentru a afla noutati din lumea securitatii informatiei de la oameni avizati din domeniu, dar si pentru a socializa si a ne cunoaste mai bine. Eu una ador conferintele, iar daca anul trecut am ratat evenimentul organizat de OWASP deoarece nu eram in tara, de data aceasta o sa particip cu mult interes si entuziasm.

Agenda detaliata este disponibila aici, in linii mari se va discuta despre ultimele vulnerabilitati precum Shellshock, dar si despre Worldress Security, iar invitatul international Dinis Cruz va sustine doua sesiuni :

  • OWASP O2 Platform : Automating Security Consultant’s Knowledge/Workflows and Allowing non-security experts to access and consume Security Knowledge
  • Secure continuous delivery: developer’s immediate connection to what they’re creating

Accesul la eveniment este gratuit, fiind necesara inscrierea on-line aici, in limita locurilor disponibile.

In spatiul expozitional veti putea lua contact cu partenerii OWASP pentru a dezbate si a afla mai multe despre produse, tehnologii de securitate, oportunitati si evenimente viitoare.

Daca va intrebati ce este OWASP, ei bine, Open Web Application Security Project este o comunitate globala focusata pe imbunatatirea calitatii software-ului. Misiunea OWASP este de a creste vizibilitatea problemelor de securitate informatica. OWASP ofera documentatie gratuita si fara interese comerciale, unelte, metodologii, standarde, articole si intalniri ale capitolelor locale, ca un serviciu adus comunitatii dezvoltatorilor de software. Puteti afla mai multe despre initiativele OWASP la Romania InfoSec Conference vinerea viitoare. Sunteti asteptati cu drag!

owasp

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.