O vara in culori

Vara este anotimpul meu preferat, nu mai e nici un secret. Nu-mi vine sa cred ca deja a trecut o luna din frumosul anotimp, iar prin parc am inceput sa vad frunze aramii pe jos. Mai sunt totusi doua luni pline de zile insorite de care ar trebui sa profitam din plin. Ceea ce face acest sezon si mai frumos pentru mine – este prima vara petrecuta cu fetita mea.┬áTotul este mai amuzant cu un copil, iar cand o aud cum ma striga mama, maama! si cum vrea ea sa mearga tinuta de mana mi se topeste inima. Si cand ma gandesc la ce urmeaza ma entuziasmez si mai tare: primii ei pasi, primele noastre dialoguri, e minunat sa fii parinte, ce mai!

Astazi vin cu doua recomandari: un loc racoros tocmai bun pentru o dupa-amiaza caniculara: Muzeul Colectiilor de Arta, situat intr-un fost palat pe Calea Victoriei. Eu am vizitat muzeul vara trecuta si m-am intors aici pentru fotografiile de mai jos. Curtea interioara este foarte frumoasa, o oaza de liniste in centrul orasului.

A doua recomandare este legata de un magazin online de accesorii, Bijutrend, de acolo provin colierul si cerceii din fotografiile de mai jos. Comanda a venit a doua zi, au fost foarte seriosi si prompti, iar produsul a fost la calitatea asteptata.

Cum luna lui Cuptor bate la usa va doresc sa va bucurati de fiecare zi, sa calatoriti cat mai mult, sa descoperiti locuri noi pline de farmec!

 

c1 c2 c3 c4 c5 c6

~Outfit~

Dress: By Nona, also wore here

Shoes: Mango

Necklace & Earrings: Bijutrend

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.