Shop my wardrobe @ Love Yard Sale

Sambata, pe 4 noiembrie se organizeaza editia aniversara de 3 ani Love Yard Sale. Am aflat de acest eveniment special acum vreo doua sau trei luni pe minunatul grup de Facebook Digital Parents Talks dedicat parintilor bloggeri. Mereu aflu de aici lucruri interesante, ma pun la curent cu ultimele articole scrise de comunitatea de parinti si chiar am cunoscut oameni minunati in cadrul unei intalniri offline cu membrii grupului, asa cum povesteam aici.

Ma simt onorata sa fac parte din aceasta comunitate si sa particip ca expozant la editia aniversara pentru bloggeri Love Yard Sale. Va fi o buna ocazie sa cunosc alte mame bloggerite, si sa dau o sansa hainelor pe care nu le mai port sa fie din nou puse in valoare, astfel incat povestea lor sa continue.

Va fi o oportunitate pentru dressingul meu care va castiga spatiu valoros, atat de necesar pentru reinnoirea garderobei dupa sarcina.

Imi doresc demult sa particip ca expozant la un astfel de eveniment, insa niciodata nu am avut curaj sa fac demersuri in privinta asta. Initiative de a simplifica garderoba ma urmaresc de vreo patru ani de cand citeam Arta Simplitatii de Dominique Loreau. Cand am vazut invitatia de a expune la Love Yard Sale, citeam Magia Ordinii de Marie Kondo si m-am hotarat pe loc, asta e – trebuie sa fac o triere serioasa a tuturor lucrurilor, tot ce e in stare buna sa le impart in lucruri de vandut si de donat, tot ce nu mai e util si pe deasupra uzat, fie reciclat la H&M, fie aruncat. Am reciclat de-a lungul timpului foarte multe sacosi de haine la H&M si voi continua sa fac asta.

Acestea fiind spuse mi-ar placea sa ne vedem sambata, pe 4 noimebrie, intre 11 si 18 la Copper’s Pub (Hristo Botev 25) la Love Yard Sale. Evenimentul de pe Facebook este acesta.

 

 

1 thought on “Shop my wardrobe @ Love Yard Sale

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.