#KissHappiness la M.N.A.C.

Imi doream demult sa ajung la Muzeul National de Arta Contemporana, in special pentru locatia deosebita din cadrul Palatului Parlamentului. In urma cu cativa ani am participat la o prezentare de moda aici, insa as fi vrut sa descopar muzeul pe indelete intr-o zi de week-end. Aveam nevoie de un inbold care a venit sub forma unui Instameet: Sticla  Cola Cola Contour a implinit o suta de ani de la lansare si cu aceasta ocazie a organizat o expozitie  in care este surprinsa istoria brandului prin sticle de colectie unice si decoruri aduce de la Muzeul Coca Cola din Atlanta.

Nu sunt o consumatoare a bauturii insa apreciez succesul de care se bucura. Cum sotul este mare fan Coca Cola am profitat de ocazie pentru a-l introduce in fascinanta lume a Instagram-ului. Nu a fost complet cucerit, insa cred ca sunt pe drumul cel bun.

Mi-a placut la nebunie privelistea de pe terasa M.N.A.C., asa ca am facut cateva fotografii. Dupa cum se vede, sarcina avanseaza vizibil, iar eu incerc sa ies cat mai mult prin oras participand la cat mai multe evenimente. In urmatoarele zile planuiesc sa ajung la turul pietonal nocturn organizat de A.R.C.E.N pentru a afla mai multe despre Bucurestiul interbelic. Va recomand sa participati pentru lectia de istorie, dar si pentru a descoperi orasul pas cu pas.

1 2 3 4 5 6

~Outfit~

Vintage Dress

Cardigan: Orsay

Shoes: New Balance

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.