Cum sa organizezi o nunta cu tema Hollywood Movie

In urma cu doi ani cand incepea aventura vietii mele numita organizarea nuntii, una dintre primele provocari a reprezentat-o alegerea temei nuntii. Deoarece sunt o visatoare, si-mi place sa creez o poveste in jurul a orice, era foarte important sa aleg o tema care sa ma reprezinte, sa-mi placa si sa dea un plus de magie evenimentului. Mi-a fost foarte usor sa aleg tema Hollywood Movie deoarece deviza “ca la Hollywood” sau “ca-n filme” se aplica pentru mine si in viata de zi cu zi. Recunosc, imi place sa traiesc ca in filme. Cred ca a contribuit si faptul ca am avut ocazia sa vizitez platourile de filmare Universal Studios de la Hollywood si am fost foarte incantata. Voi prezenta in continuare elementele pe care le puteti utiliza pentru a da nuntii un ‘glamourous look’ ca la Hollywood:

1. Invitatiile pot semana cu o rola de film.

a1

2. Save the Date: Filmuletul de Save the Date poate fi facut sub forma unui trailer. Mie personal acest video mi se pare foarte important, este primul contact pe care il iau invitatii cu nunta, in plus este foarte amuzant sa faci un astfel de filmulet si va ramane o amintire foarte frumoasa. Filmuletul meu ma impresioneaza si acum cand il vad si cred ca va fi la fel de apreciat si de copiii nostri. Ce mai, s-a meritat sa filmam la -15 grade Celsius!

3. Aranjamente la local: Covorul rosu la intrare va da de la inceput sentimentul unei seri fastuoase. In loc de o numerotare clasica a meselor, fiecare masa poate avea numele unui film celebru.

4. Dansul mirilor: Pentru a crea atmosfera de film se poate alege ca melodie pentru primul dans soundtrack-ul unui Hollywood movie. Pentru dansatorii experimentati, Time of My Life este de efect maxim. Exista multe alte optiuni, in functie de preferintele mirilor. Instructorul de dans va poate ajuta sa alegeti o melodie potrivita.

5. Marturiile pot fi de forma unor mini rame foto. Un clapboard este de asemenea util la sedinta foto.

6. Tortul poate contine celebrul covor rosu si o statueta cu miri.

a4a6

a5

 Acestea sunt elementele care imi vin acum in cap, cu siguranta sunt si altele, daca mai imi vin idei, revin cu un update.  O nunta ca-n filme va doresc!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.