Ce bloguri citesc?

A venit momentul sa dezvalui ce bloguri m-au cucerit si-mi place sa le urmaresc. Nu am publicat pana acum un blogroll, dar cum sharing is caring, m-am gandit ca poate gasiti si voi lucruri interesante, poate pe unele le stiti deja sau o sa ajungeti si voi sa le indragiti asa cum am facut eu. Apreciez mult oamenii din spatele lor, toti scriu constant de ani buni, iar din punctul meu de vedere scriu frumos si cu pasiune, iar pentru mine e o placere sa ii citesc, uneori aflu lucruri noi, alteori ma pun pe ganduri anumite posturi si imi deschid ochii asupra anumitor aspecte, sau pe altii ii citesc pentru ca pur si simplu imi place cum construiesc prin intermediul cuvintelor povesti frumoase.  Sa tragem cortina!love-blogrollBloguri generaliste (sper sa le fi incadrat bine):

Miruna Siminelwww.siblondelegandesc.ro – ador stilul ei si citesc oricand cu placere un nou post, fie el despre orice deoarece are intotdeuna haz iar povestile ei sunt cu talc.

Ioanawww.printesaurbana.ro – povestile despre Sofia construite atat de plastic, sau despre nunta sau orice alceva ce tine de Regat sau face parte din viata ca un platouas cu de toate, doar pentru gurmanzi, pe mine una ma fascineaza. Mi-as dori sa reusesc sa ajung sa scriu intr-un mod atat de frumos, de deschis, incat cei care citesc sa ma perceapa ca pe o prietena apropiata.

Andrea Reteawww.andressa.ro – a fost prima blogeritza pe care am inceput sa o citesc cam acum doi ani, acum posteaza mai rar dar eu nu am uitat-o si inca imi place de ea.

Andreea Ursuwww.tomatacuscufita.ro – am inceput sa o citesc de curand dar m-a cucerit si imi place sa revin.

Fashion

Wendy Nguyen www.wendyslookbook.com – nu are nevoie de nici o prezentare, este pentru mine un model, are o poveste foarte frumoasa in spate iar tot ce face ea mi se pare absolut fascinant.

Diana Enciu & Alina Tanasa www.fabulousmuses.net – le admir pictorialele si vin cu concepte inspirationale.

Irina Markovits stylediary.ro – o apreciez pentru cultura bogata pe care o are, cunostintele de istoria modei si tot ce tine de stil, e o persoana de la care clar am ce invata.

Travel

www.dangerous-business.com/ – m-a cucerit cu un post despre Romania, ea fiind din US, si de atunci am urmarit-o si este o prezenta foarte placuta.

www.Ashleyabroad.com – mi-a placut povestea ei, o citesc cu placere

Narcisa & Loredana www.travelgirls.ro – blogul romanesc de travel care imi place cel mai mult acum

Alexandrawww.bloguldecalatorii.ro – excursii la munte, dar si vacante in strainatate

Sunt nenumarate bloguri de travel pe care le apreciez, cum ar fi www.viajoa.ro , www.lumeamare.ro, www.imperatortravel.ro, imi este greu sa le mentionez pe toate.

Inchei lista cu o placere vinovata: www.sananicolau.ro – modul ei de a descrie situatii, de a analiza aspecte e absolut delicios.

Voi ce bloguri cititi?

2 thoughts on “Ce bloguri citesc?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.