32 nu e noul 23

Stii ca ai inaintat serios in varsta cand de pe line-up-ul NeverSea nu recunosti pe nimeni cu exceptia lui Armin. Poate ca nu ti-a placut niciodata acest tip de muzica si atunci e ok, insa eu participam cu mare entuziasm la astfel de evenimente, preferate fiind cele organizate la malul marii unde dansam pana dimineata. Sa va povestesc.

In spiritul vremurilor glorioase de alta data, fiind la Mangalia sambata seara cu tot familionul, in timp ce adormeam copiii imi vine o idee cel putin traznita: ce ar fi sa dam o fuga pana in Vama, sa bem o bere (chiar si fara alcool) si sa dansam pe plaja? Zis si facut. Fetele nu prea se lasau adormite, insa nu ma gandeam sa renunt. Un pic dupa miezul noptii, victorie! Reusesc sa le adorm pe amandoua, ii alocam fiecarui bunic cate o nepoata langa care sa doarma si fugim in tromba. La 12.20 suntem deja in mijlocul petrecerilor. Muzica rasuna puternic din toate partile si ne gandim sa dam un tur al localurilor de pe plaja sa vedem unde e cea mai misto atmosfera. Intr-un loc rasuna Abba, in altul Andrii Popa, peste tot lumea se simte bine, danseaza. Vad chiar niste parinti cu copiii dupa ei si ii compatimesc si pe unii si pe altii, par ca se chinuie reciproc. Pana terminam tura localurilor trece binisor de ora 1 noaptea si noi incepem sa cascam tot mai des.

Afara erau doar 11 grade, iar noi nu aveam haine corespunzatoare, asa ca poposim langa focul de tabara de la Acolo, un loc pe care l-am tot vazut pe Instagram si unde mi-a placut muzica cel mai mult.

Dupa vreo 2-3 melodii insa, realizam ca suntem prea obositi sa mai stam, asa ca ne intelegem din priviri ca e momentul sa ne intoarcem sa dormim langa fetele noastre.

Iesirea a fost o buna escapada in doi, insa mi-e clar ca pretuiesc acum somnul mult mai mult in detrimentul distractiei. Copiii cu siguranta schimba regulile jocului. Ma bucur ca am realizat ceva foarte important. Prinsa in rutina bebeluseasca de peste trei ani deja, ma mai gandesc uneori ce dor mi-e sa ies mai mult, sa dansez poate. Acolo, pe plaja, nu ma gandeam decat la faptul ca nu e loc mai bun in lumea asta decat cel in care sunt langa copiii mei.
32 nu e noul 23, insa aceasta varsta are farmecul ei si e foarte frumoasa.

1 thought on “32 nu e noul 23

  1. I-auzi ce escapada smechera. Pai bine mai, sa aflu abia de pe blog de ea? Miau! 🙂 hihihi e important mereu sa alegi ceea ce te face exact acum fericita 🙂 yu huu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.