Toate blitzurile pe Cetatea Bistritei

Nu am fost niciodata o mare fana a lunii noiembrie – vremea e din ce in ce mai mohorata, vacanta de Craciun e inca departe, practic zilele se scurg intre birou si casa fara a se intampla nimic spectaculos. Se pare insa ca au loc si evenimente cu totul deosebite in aceasta luna gri, la care daca as avea oportunitatea sa particip Noiembrie ar deveni pentru mine noul August. Tabara Foto a Bloggerilor Powered By Lumia 930 ar aduce vara inapoi pentru mine. Motivele pentru care vreau sa particip sunt nenumarate:

  • In septembrie anul trecut am facut o promisiune cu mine ca voi descoperi secretele fotografiei si mi-am luat primul DSLR. Din pacate nu am reusit sa invat mai nimic, dar ca sa nu ma simt vinovata de asta mi-am mai luat de curand un obiectiv, doar doar o sa ma mobilizez si o sa experimentez mai mult, o sa ajung sa fac fotografii pentru blog la standardele de calitate la care acum doar visez.
  • Imi doresc sa ii cunosc pe ceilalti participanti, oamenii din spatele blogurilor pe care le citesc, a caror activitate o admir (precum frumoasele evenimente de la Foto Union). Imi doresc sa aflu povesti de viata si poate sa inspir la randul meu pe ceilalti. Urmaresc cu drag fotografi talentati si m-ar incanta sa am ocazia sa-i vad in actiune la Cetate. In plus, scriu pe blog de aproape doi ani, insa niciodata nu am participat la o intalnire a bloggerilor, oricat de mult mi-am dorit. Singurele reuniuni unde am avut ocazia sa cunosc oameni noi, unii facand parte si din blogosfera au fost Instameet-urile din Bucuresti. Hastagul oficial al Taberei de Fotografie este #TFB9Lumia930. Eu una il voi urmari cu interes si as fi foarte bucuroasa sa pot sa postez din Bistrita cu acest hashtag in cateva zile.
  • Un alt motiv  pentru care tabara ma atrage ca un magnet este dorinta sa descopar un loc nou. Desi bat tara-n lung si-n lat anual in Bistrita nu am ajuns pana acum decat in tranzit. Un popas de 4 zile la Cetatea Bistritei ar fi mai mult decat binevenit, o oaza de istorie si relaxare in ritm ardelenesc.

Sunt convinsa ca evenimentul va fi o experienta inspirationala pentru toti participantii. Imi amintesc prima tabara la care am participat in clasa a IV-a la Poiana Soarelui, Brasov in ’95. A reprezentat prima mea iesire ‘in lume’ de una singura. Nu aveam pe atunci un aparat foto si chiar imi parea rau ca nu pot imortaliza locurile frumoase pe care le vedeam. Asta nu va fi insa o problema in Tabara Foto a Bloggerilor de saptamana viitoare. De data aceasta sunt inarmata cu toate echipamentele foto necesare, cu telefon (am o obsesie pentru Instagram), voie buna si mult entuziasm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.