O vara de poveste

Ca la sfarsitul fiecarui sezon, o retrospectie e binevenita. Adormind-o pe Otilia mai devreme, n-am putut sa nu ma intreb: ce am facut vara asta? Da, este acel moment din an in care toata lumea se mira cat de repede a trecut si acest anotimp si cat de putin a tinut. Aruncand un ochi peste jurnalul completat zilnic pentru Otilia m-am bucurat sa-mi amintesc ca am trait foarte intens prima noastra vara impreuna si voi pretui toata viata amintirile noastre atat de frumoase. Ce a insemnat vara lui 2016 pentru mine?  

Am descoperit locuri noi prin tara: Muzeul Satului de la Conacul Golesti din Stefanesti, Arges, Campia Libertatii din Blaj, Palatul Culturii in Targu Mures, Cetatea Medievala tot de acolo, plaja Corbu, precum si alte plaje din apropierea orasului Navodari (fotografii cu toate astea si multe altele sunt pe Instagram.

Ce-mi voi aminti peste ani – vara 2016 a fost vara in care Otilia a purtat primele rochite si a facut primii pasi cu mine de mana, pe iarba, prin nisip sau pe alei pietruite. O vara mai frumoasa decat as fi putut spera, sa vedem ce ne rezerva toamna!

2

In fotografii port rochie de dantela By Nona, colier Meli Melo si pantofi Ancolette.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.