O noua editie Modern Dad’s Challenges

Cand Otilia avea mai putin de sase luni imi amintesc ca am participat toti trei la un club de lectura in care am discutat pe marginea cartii “Parenting neconditionat” a lui Alfie Kohn. M-am simtit tare bine interactionand cu parinti de copii mai mari, simtind astfel ca invat din experienta lor si am plecat de la eveniment incantata ca citisem atat eu cat si sotul cartea si ca am avut ocazia sa discutam despre ea.

Au tot avut loc evenimente de parenting la care fie am participat impreuna, punand apoi notitele la comun, fie am mers doar unul din noi, discutand apoi cu celalalt ceea ce am aflat interesant. De cand am auzit de seria de evenimente Modern Dad’s Challenges m-am bucurat sa aflu si eu prin intermediul sotului informatii valoroase de fiecare data.

Din aprilie 2017 au avut loc deja zece evenimente Modern Dad’s Challenges, iar pe 14 noiembrie de la 18:30, la Hotel International, tatii si viitori tati sunt asteptati la o noua editie pe tema “Provocarile parentingului modern”.

Cele 3 subiecte de discutie sunt de data aceasta:

  • Stiluri parentale & gestionarea emotiilor in relatia cu copilul
  • Parinte singur si implicatiile asupra copilului
  • Relatia de cuplu si cum ne facem timp pentru noi

Invitatii acestei editii sunt Bogdan Ion, Presedinte fondator al Asociatiei Romane de Terapii Scurte Orientate pe Resurse si Solutii; Ioana Agachi, Psihoterapeut, managing partner Eu, parinte ghemotoc, Andrei Tudose, Fondatorul Asociatiei Delivering Life si Alex Zamfir, blogger & realizator radio, in calitate de moderator.

La evenimentul Modern Dad’s Challenges dedicat exclusiv tatilor si viitorior tati, participarea este gratuita, dar necesita completarea formularului de inregistrare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.