Maratonul Acropolelor in Rhodos

Dupa excursia in Lindos si incursiunea la Acropolele de acolo am aflat din ghidul turistic ca mai sunt vestigii antice si in apropierea orasului Rhodos. Nu am stat mult pe ganduri si am plecat  spre Muntele Smith, colina de 110 metri din Orasul Vechi unde se afla Acropolele. Mi-a placut faptul ca arhitectii antici au pus in evidenta cadrul natural atunci cand au construit aici cladiri monumentale in secolul al III-lea si al II-lea i.Hr. Mai mult decat ruinele si zidurile de aparare m-a impresionat privelistea asupra orasului. Pe drumul de intoarcere am facut un popas pentru a admira Coasta de Est si Marea Egee de sus. Acropolele Rhodosului se afla in top 10 cele mai frumoase locuri de pe insula si cred ca isi merita locul din plin.

Au trecut cateva saptamani de la vacanta in Rhodos si ma uit cu nostalgie la fotografiile in care purtam pantaloni. Am noroc ca sunt insarcinata vara, mi se pare mult mai usor sa ma imbrac in rochite lejere. Un noroc si mai mare este ca primesc constant rochite noi facute de Nona. Pana prin luna a 6-a am putut sa port inca pantalonii pe care ii aveam cu talie joasa, Colantii i-am exclus din start deoarece nu-i agreez in afara orelor de antrenament fizic. La un moment dat am vrut sa-mi cumpar niste pantaloni de in si am inceput sa probez de la marimea urmatoare celei pe care o purtam de obicei, ajungand la 5 numere superioare, fara sa fiu in stare sa inchid totusi fermoarul. M-am resemnat ca nu voi mai purta pantaloni vara aceasta, nu de alta, insa cei special de gravide (eu le zic de Hapciu) mi se par de-a dreptul odiosi. Perioada de sarcina vine cu ceva provocari din punct de vedere vestimentar, insa pentru mine a fost si este in continuare atat de frumoasa, fara stari de rau, avand oportunitatea sa calatoresc si sa particip constant la evenimente culturale, incat chiar nu am de ce sa ma plang. Revin in posturile viitoare cu evenimente amuzante legate de sarcina, lucruri la care nu m-as fi asteptat niciodata.

Mai jos sunt cateva fotografii de pe Muntele Smith, de la Acropolele din Rhodos si drumul de intoarcere spre hotel, unde am gasit cea mai iubitoare pisica de pe insula.

blog31 blog28 blog29 blog32 blog30 blog34 blog33 blog27 blog36 blog35 blog37~Outfit~

Pants: Zara

Top: By Nona

Shoes: Converse

Bag: Romanian Boutique

Sunglasses: Guess

 

 

1 thought on “Maratonul Acropolelor in Rhodos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.