MAM Bricolaj – locul favorit al meseriasilor mari si mici

Ieri a avut loc un atelier tare interesant pentru fete. Au fost invitate sa bricoleje alaturi de Gabi Ralea, specialist DYI, la MAM Bricolaj. Eu nu ma prea pricep la treburi DYI, insa ma bucur ca am un partener care gaseste de fiecare data o solutie la orice e nevoie prin casa:

  • Cand l-am rugat sa-mi faca o priza dubla la baie pentru dusul bucal si pentru incarcarea periutei electrice a dat fuga la magazinul de bricolaj si mi-a indeplinit dorinta in aceeasi zi.
  • Cand am avut nevoie de mai multe prize pentru biroul de acasa care era montat pe perete si nu putea fi tras un prelungitor propriuzis a dat iar fuga la magazinul de bricolaj si a cumparat componente pentru a face el un prelungitor.

Asa ca atunci cand am realizat ca eu nu voi putea merge cu fetele la atelierul de bricolat mi-am dat seama instant ca lui Florin o sa-i faca placere sa participe. Pentru ca el atunci cand se strica ceva prin casa nu se enerveaza cum ar face majoritatea oamenilor, ci isi face lista de cumparaturi si abia asteapta sa repare el. M-am bucurat atunci cand MAM Bricolaj a deschis un magazin si in cartierul meu. Am fost impresionata de cat de amabil este personalul si de gama larga de produse disponibile.

Poate va intrebati care e povestea din spatele MAM Bricolaj. Eu una am mobilat atat livingul parintilor cat si camera fetelor cu accesorii de la ei, insa nu stiam cum a luat nastere acest brand romanesc. Am aflat-o insa de la Lavinia.

Dupa ce a acumulat o experienta de 26 de ani în productia de mobila, Cristian Gavan a venit, în 2011, cu un concept nou de magazin, situat la granita dintre bricolaj si fabricarea de mobila, permitand publicului larg sa participe la contructia propriei mobile, într-un mod similar procurarii mobilei la comanda, dar la un pret mult mai avantajos. Astfel, cu ajutorul unui consultant MAM Bricolaj, clientii au posibilitatea de a-si proiecta mobila pe are si-o doresc si de a participa efectiv la asamblarea ei, avand la dispozitie in magazine o gama larga de materiale, accesorii si culori.

Primul magazin MAM Bricolaj din Bucuresti, cu o suprafata de 800 mp, a fost deschis în aprilie 2011, pe Bulevardul Burebista. Unitatea a fost mutata în 2019 pe Sos. Morarilor, iar suprafata a fost marita la 1.100 mp. Al doilea magazin MAM Bricolaj, cu o suprafata de 1.500 mp, a fost inaugurat, în 2014, in Str. Luica, iar cel de-al treilea a fost deschis în martie 2021, în Prelungirea Ghencea, pe o suprafata totala de 1.500 mp. Din 2014, MAM Bricolaj are si magazin online.

In cadrul atelierului fetele au avut ocazia sa-si realizeze un joc de X si O. Au avut la dispozitie aceste materiale:

Au avut de montat manere, de slefuit, de vopsit, de scris X si O pe cuburile de lemn.

S-au distrat facand toate acestea alaturi de alti copii, primind si un mic ajutor de la Florin la montatul manerelor.

Aici se vede rezultatul final cu care au venit mandre acasa.

Le-a placut asa de mult ce a iesit incat nu s-au despartit de noul joc, cerandu-mi atat mie cat si bunicilor sa ne jucam X si O cu el in repetate randuri.

Sunt recunoscatoare pentru astfel de evenimente in care cei mici se distreaza si invata lucruri noi iar cei mari au ocazia sa socializeze. Multumesc, MAM Bricolaj si organizatoarelor. Fetele au petrecut o seara memorabila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.