In carouri la Cheile Dobrogei

Ziua Muncii m-a gasit anul acesta pe meleaguri natale, profitand de timpul liber pentru a mai vedea un loc nou. Cand ma gandesc acum in urma, simt ca am profitat la maxim de momentele insorite atat cu parintii pe care nu ii mai vazusem de ceva timp cat si cu prietenii de la malul marii. Tot in acel weekend am ajuns pentru prima data la Cheile Dobrogei, un loc numai bun pentru un picnic si o plimbare printre roci. Vazand pe Google Maps ca zona este denumita “Rezervatia Naturala Cheile Dobrogei “, ma asteptam initial sa existe trasee pietonale amenajate, insa este o destinatie potrivita atat pentru persoane mai active cat si pentru puturosi – peisajele pitoresti pot fi admirate foarte bine si din masina (canionul se intinde pe aproximativ 10 kilomentri), parcurgand distranta dintre localitatile Mihail Kogalniceanu si Casimcea. Merita oprit insa si explorat, privelistea este superba! In zona se mai poate vizita Manastirea Sfantul Ioan Casian si pestera cu acelasi nume. Daca la manastire nu e momentan nimic de vazut (se contruieste una noua iar cea veche este inchisa publicului) drumul pana la pestera mi-a placut foarte mult, cu portiuni in care se merge prin padure, dar si descoperite, in care se vede lacul Casian. Pestera este destul de mica, practic o grota, dar m-am bucurat ca am ajuns si aici. Adaugand la toate astea drumul cu rapita scaldata de soare si eolienele ce se invarteau neincetat, am petrecut o zi memorabila cu oameni dragi in locuri frumoase.

1 2 3a 4 5

Pentru o excursie relaxanta m-am imbracat cat mai comod posibil: camasa cu carouri pentru care am cumparat materialul in urma cu cateva luni, iar Nona mi-a facut surpriza trimitandu-mi-o prin Eve impreuna cu niste prajituri. Cum ne vedem atat de rar Nona este capabila sa imi faca rochite, sacouri, camasi fara nici o proba, iar efectul cand intru in posesia minunatiilor este de fiecare data Wow!

Blugii i-am comandat online de la Zara, din 2 aprilie magazinul online este disponibil 24/7 si am primit un gift card pentru a incerca serviciul. Am ales perechea aceasta de blugi fara ca inainte sa o fi vazut in magazin si mi-a placut chiar mai mult atunci cand am desfacut coletul si i-am vazut live decat in pozele de pe site. Asta imi da incredere si curaj sa revin si cu alte comezi la ei.

Voi ce ati purtat / pe unde ati fost de 1 Mai?

 

1 thought on “In carouri la Cheile Dobrogei

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.