In acesta toamna va propun pilates cu Evelina

Mai avem doar o saptamana de vara, incepand din septembrie exista riscul ca vremea sa nu mai fie favorabila sportului in aer liber, de aceea va propun o alternativa relaxanta la sala. Iata ca a venit momentul primului concurs pe blog. Castiga un abonament de 8 sedinte de pilates la Balance Studio Woman! Ce trebuie sa faci?

 1. Sa dai like paginilor de facebook ivonarustem.com si Balance Studio Woman
 2. Sa dai share (public) pozei concursului
 3. Sa lasi un comentariu la acest post in care sa raspunzi la intrebarea “De ce vrei sa faci pilates la Balance Studio Woman?
 • Perioada concursului: 25 august – 15 septembrie 2013
 • Castigatoarea va fi aleasa cu  www.tragerilasorti.ro si anuntata pe 16 septembrie.

Balance Studio Woman este primul Studio Profesional de Pilates exclusiv pentru femei, din Bucuresti, deschis in luna august a anului 2012. Pozitionarea ultra-centrala a Studioului este unul din marile avantaje de care poti beneficia participand la clasele de pilates. In numai 6 minute de mers pe jos din Piata Romana, poti ajunge la sediul de pe Bulevardul Dacia, nr 103 (zona Piata Spania).
Eve e instructor de pilates aici, iar clasele ei sunt pline de vitalitate, energie si entuziasm. Orele ei se termina cu mesaje motivationale si multe zambete. Va las sa descoperiti singuri beneficiile acestui sport. Mult succes!blog concurs

!!!Update!!! Doar ce am ales castigatoarea prin intermediul tragerilasorti.ro, conform regulamentului. Am validat inscrierea celor care au indeplinit toate cele 3 conditii. Anunt cu bucurie castigatoarea abonamentului de 8 sedinte de pilates la saltea la Balance Studio Woman:  Madalina Traista!!!

Veridicitatea extragerii poate fi verificata aici: https://www.tragerilasorti.ro/extrageri/1478-concurs-pilates-ivonarustem-com

Multumesc tuturor pentru participare si va astept la urmatorul concurs pe blog!

14 thoughts on “In acesta toamna va propun pilates cu Evelina

 1. tocmai am inceput regimul de slabit si imi doresc foarte tare sa fac si miscare. ar fi binevenit acest abonament si mi-ar placea sa o fac intr-un centru care se respecta

 2. Mi-ar placea sa incerc orele de piltates de la Balance Studio Woman deoarece imi place aceasta forma de antrenament si am practicat pana acum pilates dar fara echipamente speciale:)

  Multumesc!

 3. Vreau sa fac pilates la Balance Studio Woman pentru ca este un loc deosebit pe care il recomand tuturor fetelor care doresc un trup zvelt si o minte sanatoasa. Am facut la inceputul verii cateva ore de pilates cu Iulia si m-am simtit extraordinar. Ma bucur ca au revenit din vacanta si pot relua sedintele minunate de pilates pentru trup si suflet 🙂

 4. Vreau sa particip la cursurile de pilates Balance Studio Woman deoarece este o activitate sportiva potrivita pentru mine, sunt indrumata de o instructoare profesionista si astept, de ce nu, sa vad rezultate.

 5. Imi doresc sa fac pilates pentru a slabi, pentru tonifierea corpului si pentru ca pilates este benefic sanatatii. Multumesc!

 6. Vreau sa imi imbunatatesc conditia fizica si sa imi “remodelez” silueta, avand in vedere ca sunt mama de doi puiuti!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.