Idei de cadouri inedite

Desi e ultima strigare in materie de cadouri, pentru cei care inca nu au gasit acea solutie salvatoare care sa aduca o sclipire in ochii prietenei, mamei, surorii m-am gandit sa scriu aici ce cadouri am primit eu sau am dat si au fost bine primite, iar mie mi-au facut o mare bucurie.

Citeam ieri articolul Irinei Markovits pe tema cadourilor si mi s-a parut valid tot ce spune ea acolo: e greu sa facem un cadou potrivit cuiva apropiat.

Daca sunteti in pana de idei, eu am apreciat foarte mult cand am primit urmatoarele jurnale de amintiri:

Cel in care scriu amintirile mamei mele pentru ca Otilia sa o cunoasca mai bine. Agenda este superba, cu imagini din tablouri apreciate si este un cadou potrivit pentru orice mama.

Arata asa si se gaseste la libraria Antic Exlibris (strada Doamnei 23 sau Gabroveni 62).

Later Edit: Vad ca nu mai apare in oferta lor, insa libraria este fermecatoare. Efectiv nu poti sa-i treci pragul si sa pleci cu mana goala.

gp

Un alt jurnal de amintiri pentru mame foarte interesant, in care trebui sa raspunzi la o intrebare zilnic timp de 5 ani, in fiecare zi din an la aceeasi intrebare. L-am primit de ziua mea anul trecut si imi pare rau ca nu am tinut pasul sa fiu cu raspunsurile la zi, insa mi s-a parut un cadou foarte frumos.

Arata asa si se gaseste la Carturesti Carusel.

qaIn materie de carti pentru publicul larg, nu doar mame, bunici etc, un cadou foarte inspirat pentru cei/cele pasionati de lectura mi se pare fermecator oricare dintre volumele colective de la Humanitas. Despre Casele vietilor noastre am scris aici, insa din aceeasi serie mai sunt Bucurestiul meu sau Cartea simturilor pe care o citesc acum.

Multa inspiratie la cadouri si sa aveti parte de un Craciun linistit alaturi de familie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.