Haideti la joaca cu Ella Bella

Am luat contact cu spectacolul pentru copii realizat de Ella Bella cu ocazia Zilei Copilului organizat anul acesta la Oradea. Evenimentul a fost o surpriza foarte placuta pentru Otilia, cucerita de energia pozitiva transmisa, de efervescenta si veselia cu care au fost intampinati copiii. Mie mi-a placut mult blandetea si bunatatea transmise prin accentul ardelenesc al membrilor trupei din Satu Mare. Am apreciat de asemenea faptul ca spectacolul a fost interactiv si copiii au fost implicati la fiecare pas. Costumele lor au fost de asemenea foarte dragute si hazlii.

Mi-as fi dorit ca spectacolul sa dureze mai mult si nu doar eu ci si copiii prezenti care aplaudau frenetic.M-am bucurat nespus sa aflu ca Ella Bella va avea in curand primul spectacol la Bucuresti. Sambata, 25 august, ne da intalnire la ora 18 la sediul Magic One (bulevardul Unirii, numarul 9). Mai multe detalii sunt disponibile aici.

As vrea sa ofer trei invitatii duble pentru parinti, bunici, matusi si copii dornici de o doza de buna dispozitie sambata aceasta.
Pentru a participa la concurs va rog sa scrieti un comentariu mai jos in care sa mentionati varsta copilului si melodia preferata a acestuia interpretata de Ella Bella (optiuni sunt disponibile aici sau aici).
Concursul se desfasoara pana vineri, 24 august, ora 12. Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti cu random.org, anuntati printr-un update vineri la acest articol si contactati pe adresa de email furnizata. Castigatorii vor primi la alegere invitatia dubla pe mail sau isi vor regasi numele pe lista la intrare. Bilete pot fi cumparate online aici.
Eu una abia astept spectacolul, mi se pare o ocazie buna de a petrece timp de calitate cu copilul, de a ne lua la revedere de la vara si de la vacanta.
Cum ziua Otiliei se apropie, ma bucur sa sarbatorim si la acest eveniment. Cine mai vine?
Sursa foto: Evenimente magice
LE: Castigatorii sunt Marina Bliderisanu, Rodica Calin si Veronica Crisu. Felicitari!

4 thoughts on “Haideti la joaca cu Ella Bella

  1. Lui Dragos-5ani si lui Radu-2ani le plece melodia Coloram copilaria. E prima data cand auzim de Ella Bella si ne bucuram ca exista si alte alternative la variantele deja existente pe piata muzicala pentru copii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.