Bye Bye, Denim!

Cum mi-am recapatat silueta dupa nastere primul imbold stilistic a fost sa-mi cumpar o noua pereche de blugi care sa evidentieze asta. O sesiune de cumparaturi cu Otilia e intotdeuna plina de peripetii, mai ales cand se lasa cu carare de sosete si pantofiori. Mi-a placut modelul din fotografii de cum l-am vazut, iar bucuria cea mai mare a fost cand am descoperit ca port acelasi numar din liceu. Nu-mi venea sa cred! Cand sa plec in graba la un tur pietonal pe Calea Victoriei (nu ratez nici o ocazie sa cunosc istoria orasului) am luat repede camasa asta colorata din dulap si mi-am amintit cand am purtat-o prima data: la majoratul unei bune prietene. Da, acum 12 ani!

Din seria lucrurilor amuzante care mi se intampla la sala, ieri o tipa a crezut ca eu sunt instructoarea de zumba, ha-ha! Povestind asta cuiva apropiat, i se parea scandalos ca cineva a crezut asta despre mine deoarece eu nu stiu sa dansez. Si da, poate ca nu stiu sa dansez, insa simt muzica si ma distrez la maxim cu fiecare ocazie. La yoga in schimb, fiind total desincronizata de ceilalti participanti, un domn a izbucnit efectiv in ras eu facand ceva total diferit de tot restul lumii. La sfarsitul orei, ca sa infiga cutitul in rana, vine la mine si imi spune: “Foarte frumoasa ora, dar pentru avansati. Unde mai practicati?”. De atunci n-am mai ajuns la orele de yoga.

Cum vara si-a intrat serios in drepturi, prin acest post imi iau la revedere de la blugi, ne vedem la toamna! E randul rochitelor, fustelor si sandalelor sa intre in lumina reflectoarelor. Sa avem o vara memorabila!

d1 d2 d3 d4 d5~Outfit~

Denim: Kenvelo

Shirt: By Nona

Bag: Romanian Boutique, also wore here

Shoes:Romanian Leather Stilettos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.