Amintiri cu masini de spalat

Am schimbat de curand masina de spalat rufe. Si cum stateam eu cu vechea masina de spalat la usa, in asteptarea curierului care urma sa o ridice pentru reciclare mi-am amintit de momentul cand am cumparat prima mea masina de spalat.

Aveam 23 de ani, incepusem primul an de master la Facultatea de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei si hotarasem sa mai raman in caminul studentesc si pe perioada masterului pentru a strange bani de avans pentru a-mi cumpara un apartament. Am zis totusi sa-mi imbunatatesc putin calitatea vietii si sa-mi cumpar o masina de spalat rufe. Aveam doar 23 de ani, dar stiam foarte bine ce-mi doresc. Venind cu masina de spalat in camin m-am intrebat pentru o secunda daca nu cumva am luat potcoava inainte sa iau calul, adica masina de spalat inainte sa am casa unde sa o duc, dar mi-a trecut pe loc orice indoiala. Stiam ca voi duce acea masina in viitorul meu apartament, casa in care imi voi creste copiii. Acum cand imi amintesc imi place asa de mult de fata aceea sigura pe ea, dispusa sa mute muntii din loc pentru a-si indeplini visurile. Gasise omul cu care sa construiasca o viata, asa ca nu ramanea decat sa invete si sa lucreze, sa evolueze in domeniul pe care il alesese deja, sa intemeieze o familie si sa traiasca cele mai frumoase experiente.

Nu-mi vine sa cred ca au trecut 10 ani de atunci. Amintirea aceasta m-a binedispus, iar momente ca acestea, in care am avut cu adevarat incredere in mine ma ajuta si in prezent sa fac imbunatatiri la acest capitol.

2 thoughts on “Amintiri cu masini de spalat

  1. Hihihi masina de spalat ce a venit in Berceni cu atatea amintiri 🙂 hihi
    Doamne, ce vremuri demult trecute cele in care duceam hainele la spalat acasa, la Medgidia…sau cu care mergeam cu sacosa de rafie sa le spalam pe te miri unde :)) hihihi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.