Recomandare fotografie nunta

Una dintre cele mai importante decizii in organizarea unei nunti este din punctul meu de vedere alegerea fotografului. Daca multe din aspectele ce tin de nunta sunt trecatoare, amintirile si implicit fotografiile sunt cele care raman in timp. Fiind constienta de asta, acum un an porneam in cautarea fotografului potrivit. La un targ de nunti am primit un pliant cu oferta Photosophia, si mi-a atras atentiattd
faptul ca ei ofera o sedinta de logodna foto-video pentru a convinge de calitatea serviciilor lor. Am zis ca merita incercat, asa ca i-am contactat. Am cunoscut doi oameni minunati, Roxana (foto) si Mircea Florescu (video), care formeaza impreuna Photosophia.  Am facut sedinta de logodna intr-o dupa-amiaza de ianuarie, la -15 grade C. M-a impresionat de la inceput profesionalismul lor, cat de pasionati sunt de ceea ce fac si cat de bine colaboreaza. Rezultatele au fost chiar peste asteptari, iar materialele au fost livrate in timp util.  In ziua nuntii au tinut cont de toate dorintele mele (care nu au fost putine) si au reusit sa surprinda in fotografii si filmulete povestea noastra asa cum mi-am dorit. Am avut ca tema a nuntii Hollywood Movie si chiar am simtit ca joc rolul principal in filmul vietii mele. Mi-a placut atat de mult incat am vrut sa retraiesc experienta, asa ca am mai facut o sedinta Trass the Dress. Puteti vedea mai jos ce a iesit.

Recomand cu caldura Photosophia.
Multumesc,  Roxana & Mircea!

5 thoughts on “Recomandare fotografie nunta

  1. Multumim pentru aprecieri Ivona! A fost o placere pentru noi sa va fim alaturi in cea mai importanta zi a vietii voastre. Ne bucuram ca am cunoscut doi oameni minunatii si ca am fost la inaltimea asteptarilor voastre.

  2. Buna.foarte bun articolul.daca se poate as dori si eu sa recomand pe cei de la RCM PRODUCTION, sunt din ARAD.Desi sunt noi pe aceasta piata,talentul, energia, imaginatia lor fac ca totul sa fie perfect si amuzant.Eu sunt foarte multumita de ei.

    Va recomand cu drag pe RCM PRODUCTION DIN ARAD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.